Графік роботи:

Будні: 07:00–21:00

Сб-Нд: 11:00–18:00

м. Дніпро

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Нова пошта
Доставка кур'єром в межах міста Дніпро
Укрпошта — НЕ ВІДПРАВЛЯЄМО
ЗА ПОПЕРЕДНЬОЇ ДОМОВЛЕННОСТІ:
Нічний експрес, Делівері, Автолюкс, Міст експрес (Meest), Гюнсел, City Express, Justin

ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УМОВИ ДОСТАВКИ

Повна оплата вартості замовлення
Оплата частинами від ПриватБанку
Безготівковий розрахунок БЕЗ ПДВ
Безготівковий розрахунок З ПДВ
Миттєва розстрочка від ПриватБанку
Оплата готівкою Кредит
Накладений платіж (Післяплата)

Наразі такі способи оплати як:
Оплата готівкою, Накладений платіж (Післяплата) та Кредит - НЕДОСТУПНІ
АЛЕ! МИ ПРАЦЮЄМО НАД ЦИМ:)

ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО СПОСОБИ ОПЛАТИ

Заморожуючий Біотуалет Biolan Icelett (70570000)

Заморожуючий Біотуалет Biolan Icelett (70570000) - це екологічний та автономний біотуалет з морозильною камерою виробництва фінської компанії Biolan Oy, який без стаціонарної установки виконує функцію звичайного туалету з унітазом.

Заморожуючий Біотуалет Biolan Icelett (70570000) простий в обслуговуванні та використанні. Biolan Icelett (70570000) забезпечує максимально високий рівень екологічності, гігієнічності, комфорту та належного рівня санітарних умов при використанні (справлення таких природних потреб людини як сечовипускання та дефекація).

Встановлення Заморожуючого Біотуалета Biolan Icelett (70570000) не складне та відбувається швидко, БЕЗ додаткових Інженерних та Каналізаційних Сантехнічних робіт. Biolan Icelett (70570000) встановлюється в горизонтальному положенні на рівну підлогу.

Для функціонування Заморожуючого Біотуалета Biolan Icelett (70570000) потрібно підключення до електромережі (розетка) та витратник - спеціальні біорозкладні мішки.

швидке заморожування відходів;
відсутність неприємного запаху;
відсутність звуків роботи;
користуватись можна відразу після включення в розетку;
економічність, низьке електроспоживання (не більше 1,44 кВт/добу);
не вимагає стаціонарної установки (підключень до стоку, дренажу, вентиляції, центральних систем каналізації та водопостачання - не потребує);
простота обслуговування - легко утримувати в чистоті, утилізація відходів по мірі заповнення (просто вийняти мішок для відходів та помістити на його місце новий), щоразу мити та чистити ємність для накопичення відходів не потрібно;
безпека та надійний захист - обладнаний компонентами силової електроніки одноразової дії – плавкими запобіжниками (4А), передбачено захист від перевантажень, тощо;
тривалий термін експлуатації (офіційна гарантія від виробника, надійний пристрій та якісні збірка та компоненти).

Принцип роботи Заморожуючого Біотуалета Biolan Icelett (70570000)

Як працює Заморожуючий Біотуалет Biolan Icelett (70570000)?

Заморожуючий Біотуалет Biolan Icelett (70570000) дуже швидко заморожує відходи, а низька температура нейтралізує та зупиняє всі процеси активності відходів, а також усуває гази, неприємні запахи, бактерії, мікроби та ПАР (поверхнево-активні речовини). По суті, Заморожуючий Біотуалет Biolan Icelett (70570000) працює як звичайна, звична для всіх, морозильна камера або холодильник.

Чи холодно користуватися Заморожуючим Біотуалетом Biolan Icelett (70570000)?

Завдяки сучасним інженерно-технічним рішенням та особливостям конструкції Заморожуючого Біотуалета Biolan Icelett (70570000), утворюється "тепловий замок" (за рахунок вологого повітря, що піднімається), тому Заморожуючим Біотуалетом Biolan Icelett (70570000) зручно користуватися, сидіти на ньому не холодно, а приємно й тепло.

Як влаштований та з чого складається Заморожуючий Біотуалет Biolan Icelett (70570000)?

Верхній бак води для змиву в Заморожуючому Біотуалеті Biolan Icelett (70570000) не передбачений особливостями конструкції та принципом роботи. Функцію чаші, та одночасно автономного від центральної системи каналізації нижнього бака, виконує спеціальна пластикова ємність/внутрішній контейнер (має форму відра) з покладеним на дно біорозкладним компостованим мішком/пакетом (краї мішка мають бути загнуті за краї відра). Дана ємність служить для накопичення відходів (сечі та фекалій) та встановлюється в холодильну камеру Заморожуючого Біотуалета Biolan Icelett (70570000), де одночасно відбуваються процеси заморозки відходів (до -15°C) та їх нейтралізації, а також усунення: газів, неприємних запахів, бактерій, мікробів та ПАР (поверхнево-активних речовин).

Регулювання температури заморожування

регулятор температури заморозки

Заводська установка температури заморозки перебуває у положенні 3½, тоді пристрій працює з температурою в межах між -14 та -18 °C.

Кнопка увімкнення

Кнопка увімкнення

Увімкніть Заморожуючий Біотуалет Biolan Icelett (70570000) за допомогою перемикача на задній стінці.

Індикатор температури

Індикатор температури

Червона лампочка горітиме до тих пір, поки температура не досягне –12°C, але Заморожуючим Біотуалетом Biolan Icelett (70570000) можна користуватися відразу.

Що можна кидати в Заморожуючий Біотуалет Biolan Icelett (70570000)?

Чи можна кидати в Заморожуючий Біотуалет Biolan Icelett (70570000) Туалетний Папір, Сміття, Гігієнічні Прокладки, Сірники, Попіл, Тютюнові Недопалки і т.д? Чи можна використовувати Заморожуючий Біотуалет для дефекації та сечовипускання (ходити по-великому і по-маленькому)?

Заморожуючий Біотуалет Biolan Icelett (70570000) призначений для справлення таких природніх потреб людини як дефекація та сечовипускання, а також утилізації компостованих вбиральних відходів, включаючи: Фекалії, Сечу, Туалетний Папір, Торф (Торф'яну суміш, Суміш сухого верхового та низинного торфу), Суха тирса листяних порід, Бактеріальні порошки, Подрібнена кора хвойних дерев, Грунтові бактерії, Мікроелементи та Органічні добавки, Наповнювачі туалетів для тварин, кліток та тераріумів (коти, гризуни, птиці, рептилії), тощо.

Не кладіть у Заморожуючий Біотуалет Biolan Icelett (70570000) нічого, що може перешкодити подальшому процесу ферментації компосту або створити небезпеку займання, наприклад: сірники, попіл, тютюнові недопалки, побутові відходи та сміття, гігієнічні прокладки та тампони, хімікати, вапно, миючі засоби, стічну воду, вологі серветки, памперси, пелюшки, контрацептиви, некомпостовані наповнювачі туалетів для тварин, кліток, тераріумів, тощо.

Для функціонування Заморожуючого Біотуалета немає необхідності використовувати торф, але з візуальних причин Ви можете використовувати суху суміш поверх відходів для того, щоб приховати їх із виду. У такому разі зменшується потреба у додаванні сухої суміші на етапі компостування.
*! рекомендуємо заздалегідь спланувати процес компостування чи будь-який інший спосіб утилізації відходів.

При встановленні Заморожуючого Біотуалета Biolan Icelett (70570000) необхідно враховувати декілька важливих факторів:
- розміри приміщення (з точки зору зручності користування та обслуговування);
- доступ до електрики (у приміщенні обов'язково має бути розетка, також необхідно враховувати довжину дроту);
- температура повітря у приміщенні (встановлення тільки в опалювальні приміщення, оптимальна температура повітря в приміщенні в межах від 10 до 22°C, не встановлювати поблизу з обігрівачами або іншими джерелами тепла (тепла підлога - не рекомендується), температура нижче 10°C або вище 22°C - збільшує споживання електроенергії).

На скільки днів експлуатації вистачає Заморожуючого Біотуалета Biolan Icelett (70570000)?

Заморожуючий Біотуалет Biolan Icelett (70570000) підійде як для маленьких, так і для великих сімей. Утилізація відходів потрібна по мірі заповнення. Частота утилізації відходів та обслуговування Заморожуючого Біотуалета Biolan Icelett (70570000) залежить від частоти експлуатації та кількості користувачів. В Заморожуючому Біотуалеті Biolan Icelett (70570000) немає відокремлення відходів. У середньому (для сім'ї із 3 осіб) відходи необхідно буде утилізувати один/два рази на тиждень.
ВАЖЛИВО! Чим більше користувачів - тим більше навантаження на холодильну камеру і тим повільніше замерзнуть відходи.

Очищайте ємність для відходів, сидіння з кришкою, зовнішні корпусні частини, задню стінку та внутрішні стінки холодильної камери Заморожуючого Біотуалета Biolan Icelett (70570000) з використанням вологих серветок, вологих тканин, а також універсальних м'яких миючих та чистячих засобів для дому. При необхідності під час утилізації відходів промивайте контейнер водою. Намагайтеся використовувати мінімальну кількість води під час чищення Заморожуючого Біотуалета Biolan Icelett (70570000).
*! Не користуйтесь водою при чищенні задньої стінки Заморожуючого Біотуалета Biolan Icelett (70570000).
**! Для уникнення перегріву Заморожуючого Біотуалета Biolan Icelett (70570000) прибирайте пилососом пил із задньої стінки не рідше одного разу на рік.

Покроковий процес утилізації відходів та очищення Заморожуючого Біотуалета Biolan Icelett (70570000):
1. Від'єднайте Заморожуючий Біотуалет Biolan Icelett (70570000) від розетки електроживлення;
2. Підніміть кришку та сидіння Заморожуючого Біотуалета Biolan Icelett (70570000);
3. Загорніть краї біорозкладного компостованого мішка всередину та вийміть ємність для відходів з холодильної камери Заморожуючого Біотуалета Biolan Icelett (70570000);
4. Утилізуйте заморожені відходи разом із мішком будь-яким зручним для Вас способом (включаючи компостування в побутовому або садовому компостері з подальшим використанням як добриво);
5. При необхідності промийте ємність для відходів;
6. Обов'язково просушіть стінки ємності для відходів перед тим, як укласти на дно новий мішок та встановити її в холодильну камеру;
7. Покладіть на дно ємності для відходів біорозкладний компостований мішок/пакет (краї мішка повинні бути загнуті за краї ємності для відходів). Встановіть ємність для відходів у холодильну камеру.
*! Ємність для відходів встановлена правильно, коли сидіння та кришка Заморожуючого Біотуалета Biolan Icelett (70570000) закриваються м'яко та без перешкод;
8. Залиште кришку сидіння відкритою.
*! перед тим як повертати ємність для відходів у холодильну камеру, перевірте, щоб на внутрішніх стінках та зовнішніх краях холодильної камери не було льоду. При необхідності розморозьте та висушіть холодильну камеру.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Заморожуючий Біотуалет Biolan Icelett (70570000)

ПІД ЗАМОВЛЕННЯ
Артикул: 70570000
83 250 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
Характеристики
Виробник  Biolan (Фінляндія)
Об'єм баку для відходів  20 л
Висота (Габаритна)  560 мм (56 см)
Висота (Сидіння)  480 мм (48 см)
Ширина  440 мм (44 см)
Глибина  640 мм (64 см)
Максимальне навантаження  150 кг
Колір  Білий
Напруга  230 В
Потужність  60 Вт (W)
Споживання Електроенергії  не більше 1,44 кВт/доба
Довжина Електричного Дроту  220 см
Вага  30 кг
Гарантія  від Виробника
Гарантійний термін  3 роки
Країна виробництва  Фінляндія
Комплект поставки:  Біотуалет, Рулон із Біорозкладними Мішками для Відходів (1 шт/30 пакетів), Документація, Упаковка
Вгору
Заказать
звонок